Jaha

Så kan det kan fast man har 4 hjulsdrift på bilen.

idag sklle jag åka ner till Götene och träna och handla lite men kom inte så långt bara halva vägen till stora vägen och där blev det stopp.

Vi bor i träddungen som ni ser längst upp på kortet.

Ringde Arne och snäll som han är så kom han och körde loss den men då jag körde hem igen vägen utanför var inte så bra skottad den heller.


Så här stog bilen ser ni vad snö vi har det har blåst upp i stora drivor på vissa ställen och det var i en sådan jag fastnade.

Nu får vi nog ringa bonden så han kommer och skottar för imorgon vill jag åka och träna och handla Citygross har öppnat i Skara jag vill dit och kolla.

Måste köpa lampor till adventsljustakarna de är ju alltid sönder när man plockar fram fast de är hela när man lägger ner de.


Istället för åka till Götene så gick jag ut för att filma lite 1 minut gick det sedan var batteriet slt då gick jag in och satte mig framför datorn..
Niu skal jag göra det tråkigaste som finns lägg in räkningarna.

Hoppas att ni inte kör fast i snön och ta det lungt ute på vägarna.

Eva & hndarna.


Kommentarer
Postat av: Christina

Jaha då sysslar vi med samma sak idag då ;) här är det ett hiskeligt väder så det är bara att stanna inne, fast lite nytta har man också gjort tvättat, strukit, manglat, uppdaterat hemsidan å sist men inte minst....skottat snö.....Ha de gött i stug värmen. Kram

2010-11-24 | 15:44:23
URL: http://www.123minsida.se/ivrigaizor
Postat av: Strega

Visst är det konstigt med adventsljusen! Precis samma sak är det hos oss, det är alltid nåt ljus som dött under sommaren.

Vi har full snöstorm häruppe - det tog dubbelt så lång tid att lämna och hämta döttrarna i skolan, för plogat var det inte och under all snön fanns det bara blankis kvar från igår...

2010-11-24 | 16:40:18
URL: http://www.casadistrega.com
Postat av: Wilda

Än så länge har vi bara haft regn och åter regn men förmodligen kommer det snö till helgen har dom (lovat) kan inte säga att jag längtar.

2010-11-24 | 16:45:32
URL: http://pargas.bloggplatsen.se
Postat av: Anette

Vi har samma väder här, nästan så man blåser bort när man är ute. Men jag klarade mig från att köra fast när jag var ute. Men det var till att köra försiktigt.

2010-11-24 | 17:40:23
URL: http://ivrigaizor.blogspot.com
Postat av: Pia

Ja du snön e tidig i år Här har det snöat och snöar ff Och idag måste jag handla Bara att gräva fram bilen och krypa till affären

2010-11-25 | 08:58:18
URL: http://www.dalmatinerna.se
Postat av: Monica

Jag är glad att vi har fyrhjulsdrivet även om man kan fastna ibland för det! Räkningar ja det är ett trist göra.

2010-11-25 | 19:46:29
URL: http://pudal.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: